arrow_drop_up arrow_drop_down

Trakteer jezelf op ons boekje en ontdek...

  • Wat Loslaten is en wat de vele voordelen van Loslaten zijn.
  • Hoe je eenvoudig, bewust en effectief op elk moment van de dag kunt Loslaten - gewoon voor de voet weg.

Met deze kennis en methode kun je steeds meer het verleden een passend plekje geven, steeds bewuster van het moment genieten en makkelijker al je persoonlijke doelen realiseren.


  • Geef jezelf steeds meer zelfvertrouwen.
  • Kom steeds meer in je kracht te staan.
  • Verminder stress, onrust, zorgen en overgevoeligheid.
  • Laat negatieve zelfpraat verdwijnen.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het Ebook naartoe sturen?
Gratis Download

Super bedankt voor alles! Het is echt heel makkelijk toepasbaar in alledaagse dingen! Ik ga hier veel plezier aan beleven. Een feest je gesproken te hebben!

Caroline

Waarom loslaten? De meest directe manier om je leven in al zijn facetten een blijvende positieve verandering te geven, is door bewust te gaan loslaten. Succes begint van binnen!


Wil je vooruit dan zul je jouw eigen weerstand of spanning moeten loslaten. Het is echt allemaal niet zo moeilijk. Het lijkt af en toe hocus pocus, maar dat is het totaal niet. 


Waarom doe ik dit? Ik weet uit eigen ervaring dat je leven zo veel leuker, ongedwongener en vrijer zal worden door los te laten. Ik zou het fijn vinden voor jou als jij het jezelf ook gunt om dat te ervaren.


Voor wie? Loslaten is voor iedereen een aanrader om bewust mee aan de slag te gaan. Jij bent het waard om jezelf steeds meer te laten schijnen en het mooiste uit het leven te halen!

Heel erg Bedankt!

Dag Bjorn, zopas heb ik het programma helemaal doorlopen...WHAUW, WHAUW...prachtig. Mijn leven is de laatste tijd enorm veranderd. Ik voel mij veel prettiger ten opzichte van mezelf en eigenlijk alles. Dat stimuleerde mij echt om door te gaan. Ik hoefde alleen maar jou te volgen (wat eenvoudig is om te doen). Ik maak in elk geval reklame ;-) Heel erg bedankt.

Nadine

Enorm blij mee!

Dit betekent ongelooflijk veel voor me. 

Heel eerlijk gezegd vond ik het enorm eng om zoiets te doen voor mezelf, maar ik ben je eeuwig dankbaar. Hier kan ik fantastisch mee werken! Iets waar het om gaat. ik wil je bedanken voor het waarmaken van je belofte -smile- Duizendmaal dank.

Julia

Simpel, maar het werkt!!

Lees het e-book eens door, leer hoe leuk en makkelijk het is om voor de voet weg los te laten. Pas de methode toe en ervaar de positieve veranderingen in jouw leven. Ontstaan er gaandeweg vragen? Prima, ik hoor graag van je. Klik hieronder op “Download” en vul je naam en email adres in. Dan kan ik je ook daadwerkelijk alle gegevens toesturen. Je bent tot niets verplicht, het is geheel gratis.

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het Ebook naartoe sturen?
Download
Koekje erbij?