arrow_drop_up arrow_drop_down

Op zoek naar een loslaatcoach?

Laten we een virtueel kopje koffie drinken samen.

Mijn naam is Bjorn en het is mijn passie om mensen te helpen aan een steeds fijner leven. En niet zomaar een 'fijner' leven, maar een leven waarin het oké is dat jij heel bewust het verleden een passend plekje kunt gegeven. Een leven waarin jij steeds makkelijker en doelgerichter jouw ideale leven kunt bewerkstelligen.


Een leven waarin jij steeds bewuster kunt genieten van al dat moois dat het moment te bieden heeft. Een leven waarin jij volop in jouw kracht staat. Ik weet uit eigen ervaring dat je leven zo veel leuker, ongedwongener en vrijer zal worden door bewust los te laten. Ik zou het fijn vinden voor jou als jij het jezelf ook gunt om dat te ervaren.


Jij moet het doen voor jou. Ik kan je daar vanuit mijn jarenlange ervaring bij helpen en ondersteunen. Om spanning, drukte in je hoofd, zorgen, weerstand, blokkades te verminderen en zo steeds makkelijker en zorgeloos je leven vorm te geven dat jij graag wenst voor jezelf.


Wil je graag in het kort mijn verhaal lezen? Dat kan via de volgende link https://loslaatportaal.nl/de-dag-dat-mijn-leven-veranderde/


Je kunt ervoor kiezen ons coachingsgeprek aan huis te houden, kom ik gezellig naar je toe. Je kunt ook kiezen voor een telefonisch coachingsgesprek of een videogesprek via Skype. Beide vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Waar je voorkeur naar uitgaat is geheel aan jou.


We houden van de transparante benadering. Zo ook over de tarieven en bijkomende feitjes.


  • Coachings gesprek aan huis van 45 minuten: €60,- inclusief btw (incl. starterterspakket eerste coachingsgesprek)
  • Telefonisch of Skype coachingsgesprek van 45 minuten: €50,- inclusief btw

Bij een reisafstand boven 40 km (retour), breng ik €0,40 per km in rekening.  

Loslaatportaal.nl is meer dan loslaten, wij zijn graag jouw partner in persoonlijke groei.

Vul het formulier hieronder in om een belafspraak te maken voor een eerste korte kennismaking  (hier zijn geen kosten aan verbonden).


 

Koekje erbij?