arrow_drop_up arrow_drop_down

Waar kunnen we jou mee helpen?

Laten we een virtueel kopje koffie drinken samen.

Mijn naam is Bjorn en het is mijn passie om mensen te helpen aan een steeds fijner leven. En niet zomaar een 'fijner' leven, maar een leven waarin het oké is dat jij heel bewust het verleden een passend plekje kunt gegeven. Een leven waarin jij steeds makkelijker en doelgerichter jouw ideale leven kunt bewerkstelligen.


Een leven waarin jij steeds bewuster kunt genieten van al dat moois dat het moment te bieden heeft. Een leven waarin jij volop in jouw kracht staat.


Jij moet het doen voor jou. Ik kan je daar vanuit mijn jarenlange ervaring bij helpen en ondersteunen. Om spanning, drukte in je hoofd, zorgen, weerstand, blokkades te verminderen en zo steeds makkelijker en zorgeloos je leven vorm te geven dat jij graag wenst voor jezelf.


Wil je graag in het kort mijn verhaal lezen? Dat kan via de volgende link https://loslaatportaal.nl/de-dag-dat-mijn-leven-veranderde/


Voor wie doen we dit? Voor iedereen die een vraag heeft over loslaten en alles wat daarmee verband houd.


Het loslaten en eerst inwaarts gaan om je 'problemen' blijvend op te lossen lijkt af en toe hocus pocus, maar dat is het totaal niet! Die drempel willen we graag wegnemen. Zodat jij lekker op een leuke eenvoudige manier steeds bewuster, prettiger en vrijer in het leven komt te staan.


Hieronder vind je ons contactformulier. Stel je vraag, aarzel niet. Houd je niet in. We zouden het heel leuk vinden van je te mogen horen. Dat is alles.Bjorn Brands

Initiatiefnemer Loslaatportaal.nl

Geniet steeds meer van het leven, ontdoe jezelf van negatieve energie

Ik weet uit eigen ervaring dat je leven zo veel leuker, ongedwongen en vrijer zal worden door gewoon dagelijks voor de voet weg los te gaan laten. Als je die gouden troefkaart in handen hebt, of eindelijk ziet terwijl het je hele leven al recht voor je neus ligt, wil je dat graag gaan delen. Ik zou het bijzonder fijn vinden voor jou als jij het jezelf ook gunt om dat te ervaren.

Vul het formulier hieronder in en stel je vraag.


 

Koekje erbij?