arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontvang ons Starterspakket om Los te Laten!

We willen je heel graag kennis laten maken met onze eenvoudige manier van loslaten.

Loslaten is doen. Loslaten is iets ontzettend liefs voor jezelf doen. Om dat zo laagdrempelig mogelijk voor je te maken kun je hieronder je gegevens achterlaten en sturen we je voor 7euro ons Starterspakket om Los te Laten toe.


Speciaal voor mensen die willen, speciaal voor INITIATIEFNEMERS, speciaal voor mensen die misschien bewust in mogelijkheden denken maar onbewust zichzelf nog tegenhouden en dat op willen lossen. Al met al een starterspakket speciaal voor jou.


Het Starterspakket om Los te Laten is zo samengesteld dat jij op eenvoudige wijze kennis kunt maken met het bewust loslaten en lekker aan de slag kan. Om je de tools te geven waar je een leven lang je voordeel mee kunt doen.


Want het draait niet om het loslaten, het draait om jou. Jij verdient een (nog) beter, mooier, makkelijker leven en je weet dat dat mogelijk is!


Ons Starterspakket om Los te Laten bevat de volgende onderdelen:


  • De Waarom Methode - om zo de logica van het loslaten met je te delen en je te laten kennismaken met een hele eenvoudige manier van loslaten die je altijd en overal kunt toepassen.
  • Praktisch Loslaatdagboek voorbeeld met uitleg - hoe je het dagelijks zou kunnen aanpakken en bijhouden voor jezelf;
  • Stof tot nadenken - leuk invulblad om voor jezelf duidelijk in beeld te brengen wat je wilt en welke blokkades daar nog voor jou aan vastkleven.
  • Inspirerend cadeau  - Je begint aan een volgend mooi nieuw hoofdstuk in je leven. Om dit wat tastbaarder te kunnen maken, geven we je iets wat met je mee kan groeien. 
  • Leuke kleine Uitdaging - om je dagelijks eventjes bewust te maken van het mooie en positieve aan jezelf;
  • Een mooi houten Klembord - om alles, zoals het dagboek voorbeeld en de leuke kleine uitdaging, als een mooi pakketje bij je af te kunnen leveren.


Waarom doen we dit? Bewust loslaten is leuk, bewust loslaten is ontzettend makkelijk en bewust loslaten is de meest directe weg naar het opheffen van je eigen negativiteit, weerstand en blokkades.


Kosten voor dit starterspakket? Jij bent in jezelf aan het investeren, jij bent in de kwaliteit van je leven aan het investeren. Daarom investeren wij graag met je mee en kost het slechts 7 eurootjes. Dat is inclusief verzendkosten. 

Waar mogen we het starterspakket heen sturen?

Klik op de oranje knop, vul je gegevens in en ontvang binnen enkele dagen ons Starterspakket om Los te Laten thuis!
Heb je zoiets van..  "Heel lief dat jullie me dat allemaal toe willen sturen voor een appel en een ei maar ik download liever eerst de Waarom Methode als e-book." Klik dan hier
Koekje erbij?