arrow_drop_up arrow_drop_down

Over LoslaatPortaal.nl

Haal het mooiste uit jezelf en uit het leven

Missie

Deze website is opgezet voor mensen zoals jij die op zoek zijn naar een blijvende oplossing. Voor personen die willen doen. Je kunt veel lullen en weinig doen of veel doen en weinig lullen. Erover praten is leuk maar lost niets op. Gewoon lekker aan de slag gaan, dagelijks voor de voet weg, wel.


Om daarna lekker te kletsen met elkaar over de positieve resultaten die volgen – want weet gewoon dat wanneer jij aan de slag gaat met onze loslaatmethode, jij de kwaliteit van je leven blijvend verbeterd.


Iedereen laat los, weinig doen het bewust. Ga dagelijks voor de voet weg aan de slag met het bewust loslaten en breng je leven in een positieve stroomversnelling.


Gewoon dagelijks aan de slag met het doorbreken van je eigen (on)bewuste negativiteit, weerstand en blokkades.


Gewoon omdat het kan. Gewoon omdat je een fijn leven verdient en dat heel bewust op deze manier kunt realiseren voor jezelf. Je wordt steeds meer op een natuurlijke manier echt lief tegen jezelf, het moment, het leven.  


Jij bent het grootste geschenk dat jij deze wereld te bieden hebt. Dus ben jezelf zodat jouw grootste geschenk ook zichtbaar wordt voor anderen. Laat je lichtje steeds meer schijnen. Heb je het idee dat jouw lichtje nu ook al heel fijn schijnt, geloof ons het kan nog veel veel veel mooier.


Ga lekker dagelijks voor de voet weg loslaten met behulp van onze methode. Wat je vandaag loslaat helpt je morgen te zien zoals je nog nooit eerder bewust gezien hebt.


Door te leren bewust naar jezelf te kijken, naar die spanningen in je lichaam en deze patronen telkens in het moment te doorbreken, hef jij telkens een beetje negativiteit op die in jou aanwezig is.


Van probleem naar oplossing.


Hef die negatieve zelfpraat op waardoor je steeds positiever naar jezelf en de wereld kijkt. Zodoende kun je steeds meer genieten en zien hoe mooi het leven eigenlijk is.


Ook al heb jij nog hele goede redenen nu om vast te houden, zullen de positieve resultaten van het loslaten je nog krachtigere redenen geven om door te gaan met iets dat zo simpel is en zo verdomd goed werkt.


Het is de missie van LoslaatPortaal om jou deze methode voor te leggen en met mensen in contact te komen die aan de slag willen.


Loslaten is doen, de manier waarop is heel simpel dus daar hoeven we niet over uit te wijden. Dan is het gewoon zaak om voor de voet weg aan de slag te gaan. Gewoon doen, doen, doen, doen en nog eens doen. Gewoon omdat het werkt.


Zo wordt je steeds meer één en tegelijkertijd onafhankelijk want jij bent nu zelf in staat dagelijks je leven leuker, vrijer, opener, gezelliger, relaxter, creatiever – kortom gelukkiger te maken. Het leven is niet zo moeilijk als jij jezelf nu nog te vaak te onbewust wijsmaakt!


De oplossing ligt bij jou, recht voor je neus. Bij de persoon die je daar voor je neus ziet staan als je in de spiegel kijkt. Dat willen we jou heel graag laten ervaren.

Wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Heel erg bedankt!

Dag Bjorn, zopas heb ik het programma helemaal doorlopen...WHAUW, WHAUW...prachtig. Mijn leven is de laatste tijd enorm veranderd. Ik voel mij veel prettiger ten opzichte van mezelf en eigenlijk alles. Dat stimuleerde mij echt om door te gaan. Ik hoefde alleen maar jou te volgen (wat eenvoudig is om te doen). Ik maak in elk geval reklame ;-) Heel erg bedankt.

Nadine

 • Enorm blij mee!

  Dit betekent ongelooflijk veel voor me. Heel eerlijk gezegd vond ik het enorm eng om zoiets te doen voor mezelf, maar ik ben je eeuwig dankbaar. Hier kan ik fantastisch mee werken! Iets waar het om gaat. ik wil je bedanken voor het waarmaken van je belofte -smile- Duizendmaal dank.

  Julia

 • Bijzonder fijn je gesproken te hebben

  Super bedankt voor alles! Het is echt heel makkelijk toepasbaar in alledaagse dingen! Ik ga hier veel plezier aan beleven. Een feest je gesproken te hebben!

  Caroline

 • Heel simpel. Ik gaf heel de wereld de schuld van wat ons overkomen was totdat ik er in een helder moment achter kwam dat ik toch echt zelf zo negatief dacht als ik dacht. Allemaal onbewuste gedachtes waar ik me van bewust werd. Toen stelde ik mezelf telkens de meest directe en eenvoudige vraag "Waarom?" en er kwam een antwoord. De basis voor de methode was gelegd.

  Bjorn

  Drie kernpunten:

  Jij!

  Het gaat hier om jou, jouw leven, jouw geluk, jouw doelen, jouw toekomst.

  Eenvoud!

  Een makkelijke logische loslaatmethode die direct, snel en overal toepasbaar is.

  Resultaten!

  Je voelt spanning verdwijnen en bemerkt steeds duidelijker dat je voor het geluk geboren bent

  Onze Diensten zijn o.a.

  Download 'De Waarom Methode'

  Gratis. Trakteer jezelf, download onze loslaatmethode en ga lekker aan de slag

  Ons Starterspakket om Los te Laten

  We willen je heel graag kennis laten maken met onze manier van loslaten.

  Op zoek naar een Loslaatcoach?

  Laten we een virtueel kopje koffie drinken om samen rustig kennis te maken.

  Het Kadoosje om Los te Laten

  Ga dagelijks aan de slag met dit persoonlijk 13 weken durende loslaat-programma.
  Koekje erbij?