arrow_drop_up arrow_drop_down

Over LoslaatPortaal.nl

Haal het mooiste uit jezelf en uit het leven

Missie

Deze website is opgezet voor mensen zoals jij die op zoek zijn naar een blijvende oplossing – want weet gewoon dat wanneer jij aan de slag gaat met onze loslaatmethode, jij de kwaliteit van je leven blijvend verbeterd.


Jij bent het grootste geschenk dat jij deze wereld te bieden hebt. Dus ben jezelf zodat jouw grootste geschenk ook zichtbaar wordt voor anderen.


Ga lekker dagelijks voor de voet weg loslaten met behulp van de methode. Wat je vandaag loslaat helpt je morgen te zien zoals je nog nooit eerder bewust gezien hebt. In plaats van het langdradig en theoretisch te houden, is loslaten een kwestie van doen. Ik kan je daarbij vanuit mijn eigen ervaring en met deze methode, stap voor stap, helpen.


Door te leren bewust naar jezelf te kijken, naar die spanningen in je lichaam, en deze beetje bij beetje te verminderen hef jij telkens een beetje negativiteit op die in jou aanwezig is. Van probleem naar oplossing. Hef die negatieve zelfpraat op waardoor je steeds positiever naar jezelf en de wereld kijkt. Zodoende kun je steeds meer genieten en zien hoe mooi het leven eigenlijk is.


Het is de missie van deze website om jou deze methode voor te leggen zodat jij zelf in staat bent dagelijks je leven leuker, vrijer, opener, gezelliger, relaxter, creatiever – kortom gelukkiger te maken. Het leven is niet zo moeilijk als jij jezelf nu nog te vaak wijsmaakt!

Wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Heel erg bedankt!

Dag Bjorn, zopas heb ik het programma helemaal doorlopen...WHAUW, WHAUW...prachtig. Mijn leven is de laatste tijd enorm veranderd. Ik voel mij veel prettiger ten opzichte van mezelf en eigenlijk alles. Dat stimuleerde mij echt om door te gaan. Ik hoefde alleen maar jou te volgen (wat eenvoudig is om te doen). Ik maak in elk geval reklame ;-) Heel erg bedankt.

Nadine

 • Enorm blij mee!

  Dit betekent ongelooflijk veel voor me. Heel eerlijk gezegd vond ik het enorm eng om zoiets te doen voor mezelf, maar ik ben je eeuwig dankbaar. Hier kan ik fantastisch mee werken! Iets waar het om gaat. ik wil je bedanken voor het waarmaken van je belofte -smile- Duizendmaal dank.

  Julia

 • Bijzonder fijn je gesproken te hebben

  Super bedankt voor alles! Het is echt heel makkelijk toepasbaar in alledaagse dingen! Ik ga hier veel plezier aan beleven. Een feest je gesproken te hebben!

  Caroline

 • Heel simpel. Ik gaf heel de wereld de schuld van wat ons overkomen was totdat ik er in een helder moment achter kwam dat ik toch echt zelf zo negatief dacht als ik dacht. Allemaal onbewuste gedachtes waar ik me van bewust werd. Toen stelde ik mezelf telkens de meest directe en eenvoudige vraag "Waarom?" en er kwam een antwoord. De basis voor de methode was gelegd.

  Bjorn

  Drie kernpunten:

  Jij!

  Het gaat hier om jou, jouw leven, jouw geluk, jouw doelen, jouw toekomst.

  Eenvoud!

  Een makkelijke logische loslaatmethode die direct, snel en overal toepasbaar is.

  Resultaten!

  Je voelt spanning verdwijnen en bemerkt steeds duidelijker dat je voor het geluk geboren bent

  Onze Dienst  The Inner Circle

  Transformeer jezelf en verander je leven door dagelijks de mogelijkheid te nemen eventjes los te laten met behulp van de Inner Circle.

 • Koekje erbij?