arrow_drop_up arrow_drop_down

Op welke manier wil jij gelukkig worden?

Je kunt een meester worden over materie en je kunt meester worden over gedachten. Gelukkig worden is niet een kwestie van het één of het ander.

Wanneer je meester bent over materie dan creëer jij je eigen werkelijkheid met jouw denken, dus op mentaal niveau. Nu hebben we het over de leer van de Tony Robbins en de Emile Ratelbands in deze wereld.

Je leidt jouw gedachten op een manier die in overeenstemming is met datgene dat je wilt ontvangen in jouw leven. Datgene dat je wilt ontvangen in relaties, geld, etc.

Deze meesters over materie zijn degene die actie ondernemen. Dit zijn de politiek leiders, grote en kleine ondernemers. Dit zijn de personen die niet alleen graag iets willen maar actie ondernemen naar de realisatie van hun doel.

Ik heb het vaak over die plek waar jij vrij, gelukkig en volledig één bent met datgene dat jij werkelijk bent. Dit is een andere plek. Dit is niet op mentaal niveau want dit is een plek waar jij niet hoeft te denken. Dit is een plek waar jij volledig op intuïtie handelt. Alles doe je dan volledig op gevoel.

Dit is een inactieve staat want op deze plek ben jij alles en hoef je dus geen actie te ondernemen. Je denkt niet, maar als je wilt, kun je wel denken. Wanneer jij denkt in deze staat dan ervaar je directe realisatie van jouw gedachten. Wanneer je op deze plek bent dan is alles moeiteloos.

Alles is er al alleen jij ziet het misschien niet omdat jouw denken in de weg zit. Doordat jouw denken in de weg zit (we hebben het al eerder gehad over die rugzak vol met onbewuste gedachten) ben jij altijd bezig met het leiden van jouw gedachten en dat kost veel energie.

Waar wil jij meester over zijn? Word eens lekker meester over materie en kijk dan of je daar dat geluk in kunt vinden waar je naar op zoek bent. Denk jij daar het geluk te vinden is dat prima.

Zie je dat het heel leuk is om het te hebben maar het geeft je niet dat constante gelukkige gevoel. Neem dan eens de volgende stap; ga verder met loslaten en stel jezelf eens de vraag:”Wat ben ik?”

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?