Page content

Loslaten en genieten

Loslaten en genieten

Loslaten en genieten gaan lekker samen. Want des te meer jij loslaat des te meer jij geniet. Je wordt steeds minder opgeslokt in je eigen gedachtewereld en ziet steeds meer.

Je ziet het steeds meer en zonder vooroordelen. Loslaten en genieten is eigenlijk het loslaten en het steeds meer bewust kunnen en willen genieten van het moment.

Je zit steeds lekkerder in je vel waardoor het genieten meer en meer moeiteloos gaat.

Het is niet zo dat je alles in één keer als perfect moet beoordelen, maar je ziet dat het oké is zoals het is.

Loslaten en genieten is dingen juist laten zijn.

Wil niet altijd de beste of allerleukste situatie zijn waar je in moet zitten maar aan het eind klopt het allemaal vaak wel.

Je bent dit aan het lezen omdat je toch zoekende bent. Waarom ben je zoekende? Er zijn dingen gebeurd waar jij op een bepaalde manier tegen aan bent gaan kijken en waar je nu vraagtekens bij zet, of denkt waarom is dit mij zo overkomen?

Die situatie heeft ervoor gezorgd dat jij nu bewust je leven weer terug naar een hogere frequentie stuurt. Dit merk je direct waardoor de combinatie van loslaten en genieten hand in hand gaan.

Als jij nu jezelf eens zou afvragen waar jij niet van kan genieten op dit moment? Schrijf dat eens op voor jezelf. Pak eens pen en papier en schrijf een aantal punten op waar jij in je leven niet van kunt genieten op dit moment.

Als je dat hebt gedaan schrijf er dan eens achter waarom je denkt dat niet te kunnen. Ik zei het net al, je bent dit aan het lezen dus je wilt wel weer genieten. Je wilt loslaten en genieten. Het belangrijkste is dus dat je het wilt. Dat kan niemand je geven. Jouw wil is het belangrijkste voor jou. Waar jij je op focust is wat jij zegt te willen.

Heb je de reden erachter opgeschreven? Laat nu die “reden waarom” eens los. Ga nu eens aan de slag met het loslaten en doe dat morgen ook eens en de dag erna en daarna etc. Doe het eens een week voor jezelf. Vooruitgang komt door het stelselmatig blijven herhalen van iets dat werkt.

Loslaten en genieten is wat je nu gaat doen.

Pak een timer en stel hem in op 1 minuut. Laat dat verankerde gevoel bij de “redenen waarom” eens rustig los. Focus op je antwoord om daarna helemaal uit te ademen via de onderbuik en laat je onderbuik helemaal inwaarts gaan. En weer opnieuw, focus op je “reden waarom” om daarna helemaal uit te ademen via de onderbuik en laat je onderbuik helemaal inwaarts gaan. 1 minuut lang per “reden waarom”. Start de timer, veel plezier!

Comment Section

0 reacties op “Loslaten en genieten

Plaats een reactie


*