Loslaattest bewust loslaten | Loslaatportaal.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down

Bewust loslaten - De meest directe weg om je eigen (on)bewuste negativiteit achter je te laten!

Doe eens de loslaattest voor een maand en ervaar zelf de resultaten.

Er is niets makkelijker dan loslaten, alleen lijkt dat niet altijd zo.


De manier waarop, de methode, is natuurlijk super simpel. Daar hoef je geen maand aan te besteden om die

onder de knie te krijgen.


De moeilijkheidsgraad zit hem in het feit dat je onbewust heel veel ideeën niet los wilt laten. Het is een geconditioneerde oude gewoonte om vast te blijven houden.


Is ook wel logisch. Het zijn allemaal overtuigingen die je vasthoudt waarmee het voor jou gerechtvaardigd is om te doen, te kijken, te ervaren, te zijn zoals je bent op dit moment.


Als wij dan hier zeggen dat je ook bewust los kunt gaan laten, willen we niet zeggen dat je verkeerd denkt. Het gaat er ook niet om dat je zo niet mag denken. Dat mag je zeker, je hebt een vrije wil.

Een gemiddeld persoon heeft aan 70% van wat hij of zij denkt, negatieve emoties gekoppeld.

Dan doe je in onze ogen jezelf enorm tekort en dat vinden we jammer, dat hoeft helemaal niet. Je hoeft alles om je heen en jezelf in verhouding tot alles om je heen niet zo negatief in te kleuren.


Je doet jezelf echt tekort en hebt het waarschijnlijk nog niet eens in de gaten. Dus wat als je het loslaten nu eens uittest de komende maand? Je ervaart de resultaten en creëert tegelijkertijd een hele mooie nieuwe positieve gewoonte.


De loslaattest is dus niet een test om te zien of je kunt loslaten. Je test voor jezelf uit of het bewust loslaten van je eigen negativiteit de moeite waard is voor jou.


Gewoon stelselmatig een maand bewust voor de voet weg loslaten zodat je voor jezelf de positieve resultaten ervaart.

Welke positieve resultaten?

Negativiteit zoals bijvoorbeeld angsten, frustraties, irritaties, onzekerheid, ongeduld, twijfel, zorgen, ontmoediging, machteloosheid, pessimisme, verveling, etc, etc, etc nemen af en houden zelfs op te bestaan.


Deze en tal van andere emoties, zijn de negatieve spanningen waarmee jij jezelf dagelijks in tal van momenten tegenhoudt.


Dat heb je vaak niet in de gaten omdat het allemaal zo gewoon is geworden voor jou.


Alles wat je waarneemt doormiddel van je zintuigen, prikkelt iets in jou. Dat prikkelt een gedachte met een daaraan gekoppelde emotie (lichamelijk spanning). Die lichamelijke spanning kun je heel makkelijk en moeiteloos verminderen.


Zodoende kun je steeds minder gespannen (natuurlijker en positiever) waarnemen en handelen.


Een tijdje terug hadden we voor de besloten community de oefening ‘Stranger than Fiction’ gecreëerd. Heb je ooit de film `Stranger than Fiction` met Will Ferrel en Dustin Hoffman gezien?


Ik zal je in het kort het plot proberen te vertellen.

Harold Crick (Will Ferrel) is een belastinginspecteur wiens leven overhoop wordt gehaald wanneer hij zijn levensverhaal hoort door een stem die alleen hij kan horen.


Deze stem is van Karen Eiffel, een schrijfster die haar laatste roman probeert af te maken. Zij weet niet dat haar hoofdpersoon daadwerkelijk leeft, hoort wat ze schrijft en dat zijn leven via haar woorden plaatsvindt.


Harold wordt geheel wanhopig als hij erachter komt dat in eerdere boeken van de schrijfster de hoofdpersonages allemaal dood gaan aan het eind. Er lijkt niets dat hij er tegen kan doen.


Dus gaat hij in z’n wanhoop op zoek naar schrijfster om het eind van het verhaal proberen te veranderen. Waarom schoot mij dit weer te binnen?

Dit is eigenlijk wat er in jouw leven ook gaande is!

Je denkt en denkt en dat wordt/of is jouw realiteit, dat is jouw focus.

Dit zijn allemaal gedachtes die 24 uur per dag, 7 dagen per week actief zijn en het scenario van jouw leven vormen. Jij bent Harold en Karen in één.


Als circa 70% negatieve gedachtes zijn (dus gedachtes met daaraan teveel lichamelijke spanning gekoppeld) is het zonde dat het verhaal dat jij aan jezelf vertelt, veel negatiever is dan het hoeft te zijn. Dat werkt bijzonder negatief in alles door, in je relaties met anderen, je eigenwaarde, je werk, financieel. Je kijk op alles. Het werkt door in jou want jij ervaart het zo, dat straal je weer uit in dat moment.


Je hebt het niet in de gaten want het is zo normaal voor jou. Circa 90% van wat je denkt is een automatisme, zijn onbewuste denkpatronen die je zelf zo hebt gecreëerd en waar je niet bij stilstaat.


Deze loslaattest is erop gebaseerd om dagelijks even de tijd te nemen jezelf bewust van die automatische piloot af te halen en bewust te maken van hoe je tegen dingen aankijkt. Om zo de positieve dingen nog positiever te laten worden en de negatieve dingen steeds minder negatief. Alles wordt steeds natuurlijker.


Hierdoor wordt je specifieker, wordt je focus krachtiger en ben je in staat om steeds moeitelozer je doelen te bereiken, ervaringen uit het verleden te laten zijn, gewoon veel lekkerder in je vel te zitten. Er is steeds minder negativiteit in jouw aanwezig.


Voor jou ben jijzelf het allerbelangrijkste. Hoe belangrijker jij voor jezelf bent hoe meer jij waarde hecht aan je eigen gedachtes, jouw ego. Laat dan is die negatieve onzin los waarmee jij jouw leven moeilijker maakt dan nodig.


We gaan de komende 31 dagen lekker dagelijks aan de slag met het herschrijven van je scenario, om daarna te zien hoe je ervoor staat. Hoe ga je dit doen?


Niet door een nieuw positief verhaal te schrijven maar door jezelf bewust te maken van je eigen negativiteit en deze beetje bij beetje te verminderen. En daarnaast de positieve of leuke dingen te benoemen. Heel simpel allemaal, je leven wordt vanzelf positiever.

Wat hebben we voor je klaarliggen?

 We hebben een mooi boek voor je klaarliggen samen met het dagboek en een uitleg van het dagboek.


Deze zullen we alle drie direct na je aanmelding naar je toesturen.


Dan kun je lekker aan de slag met het lezen van het boek. Het boek is heel eenvoudig geschreven en telt circa 50 bladzijden. Een boek waarin uitgebreider wordt besproken waarom en hoe jij je leven nog moeilijker en negatiever maakt dan nodig.   


Om daarna aan de slag te kunnen met het dagboek de komende 31 dagen. Om zo elke dag jezelf eventjes van een aantal punten (positief en negatief) bewust te maken om daarna de daaraan verankerde onbewuste lichamelijke spanning te verminderen.  Zo creëer je een opwaartse spiraal voor jezelf.


Dit doe je elke dag, gewoon voor de voet weg, gewoon omdat het kan.


Zo kun je voor jezelf eens ervaren hoe jij er na 31 dagen voorstaat ten opzichte van nu, en hoe je je eigen scenario gaandeweg beetje bij beetje hebt aangepast naar een steeds positievere uitkomst.


Het gaat om de positieve resultaten voor jou. Het netto resultaat voor jou is een steeds fijner en vrijer leven. Door een gewoonte je eigen te maken die je heel je leven kunt blijven gebruiken.


Heb je interesse? Meld je hieronder aan en je kunt direct aan de slag. Voor de 12 euro hoef je het niet te laten.


Heel veel plezier

€ 12,-

Onze Loslaattest

Test het loslaten uit voor een maand en ervaar de positieve resultaten. Laat steeds een beetje onbewuste negativiteit achter je. Gewoon omdat het kan.
Koekje erbij?