arrow_drop_up arrow_drop_down

'Loslaatportaal LIVE!'

We komen graag in contact met jou.

Eerstvolgende over...

Ma, Wo, Vr - 12:00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ga naar LIVE!


Wat is Loslaatportaal LIVE!

Loslaatportaal LIVE! is een gratis online inloop uurtje. We doen dit drie keer per week, op maandag, woensdag en vrijdag om 12:00 uur. Via Skype kunnen we dan video bellen met elkaar. We willen namelijk meer direct contact met mensen zoals jij!


Gewoon lekker kletsen met elkaar. Praten met personen over loslaten en alles wat daarmee verband houd. We zouden het leuk vinden één op één je vragen te beantwoorden, jouw verhaal en wensen te horen, jouw resultaten en momenten mee te krijgen, of iets anders dat je graag met ons wilt delen.


Voor wie? Voor iedereen die een vraag heeft. Hoe? Heel simpel weer, dat doen we via Skype. Zo kunnen we heel makkelijk en kosteloos videobellen met elkaar.


Onder aan de pagina vind je een link waar je op kunt klikken om zodoende in contact te komen met ons via Skype. Dat is alles. We zouden het heel leuk vinden van je te mogen horen.


Het loslaten en eerst inwaarts gaan om je 'problemen' blijvend op te lossen lijkt af en toe hocus pocus, maar dat is het totaal niet! Die drempel willen we graag wegnemen. Zodat jij lekker op een leuke eenvoudige manier steeds bewuster, prettiger en vrijer in het leven komt te staan.

Bjorn Brands

Initiatiefnemer Loslaatportaal.nl

Geniet steeds meer van het leven, ontdoe jezelf van negatieve energie

Ik weet uit eigen ervaring dat je leven zo veel leuker, ongedwongen en vrijer zal worden door gewoon dagelijks voor de voet weg los te gaan laten. Als je die gouden troefkaart in handen hebt, of eindelijk ziet terwijl het je hele leven al recht voor je neus ligt, wil je dat graag gaan delen. Ik zou het bijzonder fijn vinden voor jou als jij het jezelf ook gunt om dat te ervaren. 

Wanneer?

Maandag, woensdag, vrijdag

Toegangsprijs?

Gratis natuurlijk!

Aanvangstijd?

12:00 uur

Locatie

Online via Skype op PC/Laptop/Tablet/Mobiel!

Loslaatportaal LIVE!

Wij zijn op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 12:00 uur live te bereiken via Skype door op de link hieronder te klikken. We zouden het leuk vinden je vragen te beantwoorden, jouw verhaal en wensen te horen, jouw resultaten en momenten mee te krijgen
Koekje erbij?