arrow_drop_up arrow_drop_down

Wekelijks Online Inloop Uurtje

We komen graag in contact met jou.

Elke Maandag

Om 12:00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ga naar Online Inloop Uurtje


Wat is een Online Inloop Uurtje?

Elke maandag om 12:00 uur houden we een open online inloop uurtje voor al jouw loslaatvragen. Via Skype kunnen we heel makkelijk en kosteloos één op één videobellen met elkaar.


Kom gezellig online binnenlopen. Voor wie is ons online inloop uurtje? Voor iedereen die een vraag heeft over loslaten en alles wat daarmee verband houd.


Het loslaten en eerst inwaarts gaan om je 'problemen' blijvend op te lossen lijkt af en toe hocus pocus, maar dat is het totaal niet! Die drempel willen we graag wegnemen. Zodat jij lekker op een leuke eenvoudige manier steeds bewuster, prettiger en vrijer in het leven komt te staan.


Onder aan deze pagina vind je een link waar je op kunt klikken om zodoende in contact te komen met ons via Skype. Dat is alles. Aarzel niet, houd je niet in. Iedereen is welkom. We zouden het heel leuk vinden van je te mogen horen.

Bjorn Brands

Initiatiefnemer Loslaatportaal.nl

Geniet steeds meer van het leven, ontdoe jezelf van negatieve energie

Ik weet uit eigen ervaring dat je leven zo veel leuker, ongedwongen en vrijer zal worden door gewoon dagelijks voor de voet weg los te gaan laten. Als je die gouden troefkaart in handen hebt, of eindelijk ziet terwijl het je hele leven al recht voor je neus ligt, wil je dat graag gaan delen. Ik zou het bijzonder fijn vinden voor jou als jij het jezelf ook gunt om dat te ervaren. 

Wanneer?

Maandag

Toegangsprijs?

Gratis natuurlijk!

Aanvangstijd?

12:00 uur

Locatie

Online via Skype op PC/Laptop/Tablet/Mobiel!

Online Inloop Uurtje

Wij zijn op maandag van 12:00 tot 13:00 uur live te bereiken via Skype door op de link hieronder te klikken. We zouden het leuk vinden je vragen te beantwoorden en met je in contact te komen.
Koekje erbij?