arrow_drop_up arrow_drop_down

Een loslaatdagboek voor personen met een naaste of geliefde met borderline.

Heb je een naaste of geliefde met borderline dan is bewust loslaten iets voor jou. Loslaten en Borderline is een hele mooie combinatie. Creëer ruimte in je hoofd om zelf steeds duidelijker en bewuster met de situatie om te kunnen gaan. Om jezelf en de ander steeds meer in de waarde te kunnen laten. 

Leuk en fijn dat je op deze pagina bent aangekomen. Want heb je een naaste of geliefde met borderline dan is bewust loslaten iets voor jou. Loslaten en Borderline is een hele mooie combinatie.


Creëer ruimte in je hoofd om zelf steeds duidelijker en bewuster met de situatie om te kunnen gaan. Om jezelf en de ander steeds meer in de waarde te kunnen laten. Niet om een persoon met borderline of een persoonlijkheidsstoornis te veranderen, daar is dit niet voor. 


Door aan de slag te gaan met het bewust loslaten komt er steeds meer rust bij jou wat leid tot inzicht en acceptatie en een fijner gevoel voor en over jezelf in de situatie.

Wat hebben we voor je klaarliggen?

We hebben een ontzettend mooi dagboek/werkboek voor je klaarliggen waar jij de komende maand dagelijks mee aan de slag kunt om jouw leven, vooral jouw omstandigheden met betrekking tot borderline, steeds minder beladen te maken voor jou.


Om op een relaxte eenvoudige en effectieve manier voor jezelf aan de slag te gaan met het benoemen en opheffen van je eigen onbewuste weerstand, blokkades en negativiteit door middel van bewust loslaten.


Bewust loslaten is niets anders dan lichamelijke spanning verminderen door denkpatronen te doorbreken. Des te meer spanning jij aan momenten, situaties, beelden, personen etc hebt gekoppeld, des te moeilijker jij het maakt en is voor jou, een bewustwordingsproces.


Verandering voor jou begint bij jou. Haal momenten van de automatische  piloot. Deze automatische piloot, oftewel je eigen onbewuste gedachtes, zijn vaak veel negatiever en houden je daardoor veel meer tegen dan je in de gaten hebt.


Door deze onbewuste gedachtes op een hele natuurlijke manier bewust te maken kun je negatieve ongewenste gevoelens en ideeën (bijvoorbeeld angst, boosheid, onmacht, onzekerheid of irritatie met betrekking tot de borderline situatie) blijvend verminderen en zelfs op heffen. Het enige dat je loslaat en dus opgeeft is ellende!

Moet je een bepaalde kennis hebben voordat je aan dit dagboek kan beginnen?

Nee hoor, is niet nodig. Het enige dat je nodig hebt en zelf mee moet brengen is Stap 1 in elk proces: Je moet het willen. Dat kunnen we je niet geven. Als je graag wilt, aarzel dan niet langer en meld jezelf hieronder aan. Dan heb je alles in huis om voor jezelf aan de slag te gaan met het fijner, makkelijker maken  van jouw situatie.


Iedereen kan dit, iedereen kan loslaten, het is echt geen wondermiddel. Je laat nu ook al los alleen doe je dat nu hoofdzakelijk onbewust. We gaan het niet moeilijker maken dan dat het is, het is echt bijzonder eenvoudig.


Bij het dagboek/werkboek zit ook een instructievideo met betrekking tot loslaten en als je deze beluisterd zul je denken ‘is dit alles?’ Ja inderdaad, zo simpel is het. In al z’n eenvoud is het ook nog bijzonder effectief en daar houden we van.


Je situatie is waarschijnlijk niet altijd even prettig en je bent hier om het fijner te maken in de eerste plaats voor jezelf, om beter met jouw persoonlijke situatie om te kunnen gaan zonder jezelf te verliezen of over je eigen grenzen te gaan. Daarom dus indirect ook voor de persoon met borderline in kwestie en iedereen erbij betrokken.

Hoeveel tijd gaat het je per dag kosten?

Het is onze taak je de mogelijkheid te bieden er vol voor te kunnen gaan. Jouw taak is om aan de slag te gaan in jouw eigen tempo. Gemiddeld ben je 20 minuten per dag bezig met het invullen van je dagboek en het bewust loslaten. Dat is alles.

Hoe gaat het in z'n werk?

Jij hebt interesse om aan de slag te gaan met jezelf waardoor je makkelijker in jouw persoonlijke situatie komt te staan.

Jij hebt interesse en meld jezelf via de knop hieronder aan de pagina. Na betaling kom je op de vervolgpagina waar je direct jouw dagboek en de informatie om aan de slag te gaan kunt downloaden.


We zullen je natuurlijk ook nog een email sturen met nogmaals de link naar de download zodat je deze altijd bij de hand hebt.

Jij download het bestand, print deze uit en kunt direct aan de slag voor jezelf. We nemen je helemaal bij de hand. Alles betreft loslaten en het dagboek wordt aan je uitgelegd en met je doorgenomen. Je ontvangt ook een instructie video waarin we in een paar minuten onze manier van loslaten even lekker met je doornemen.


Na de uitleg stellen we enkele vragen waarmee jij jou persoonlijke situatie in beeld brengt. Hoe de situatie nu is, wat je wilt voor jezelf, wat je wilt voor de ander, wat er goed gaat, wat er minder goed gaat, waar je kracht ligt, enz.


De antwoorden op deze vragen geven je een helder beeld waar je komende maand voor jezelf mee aan de slag wilt gaan. Deze antwoorden worden ook in jouw dagboek/werkboek verwerkt.


Je kunt daarna aan de slag met het dagboek waarin we elke dag een licht werpen op de dag, de minder leuke en natuurlijk ook het leuke van de dag. Om daarna met de minder leuke punten aan de slag te gaan om los te laten, om die negatieve denkpatronen te doorbreken voor jezelf. Zodat het voor jou steeds natuurlijker wordt om met de situatie om te gaan zonder dat jij jezelf verliest of over je eigen grenzen heen gaat.


Na een maand ben je aan het einde van je dagboek aangekomen. Aan het einde van de maand ga je weer een aantal vragen beantwoorden om te zien waar je dan staat, wat er veranderd is aan de situatie, aan jou, wat je is opgevallen in positief opzicht en negatief opzicht en waar je voor jezelf vanaf dat punt aan wilt werken zodat je nog duidelijker, natuurlijker en sterker in je kracht komt te staan.


En ben je de komende maand bezig en heb je vragen, dan horen we graag van je om je te helpen en ondersteunen. Echt waar ‘een kind kan de was doen’ zullen we maar zeggen. Zo moet het ook want je hebt al genoeg op je bordje en daar wil je graag op een makkelijker en natuurlijk manier wat aan doen.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt een eenmalig bedrag van €19,95. Heb je nog een vraag? Laat het ons weten via info@loslaatportaal.nl

Waar kun jij jezelf aanmelden om direct aan de slag te kunnen?

Koekje erbij?