arrow_drop_up arrow_drop_down

Laat onbewuste negatieve gewoontes en gedachtepatronen los en maak van je leven een Ware Positieve Magneet. 

25%

Jouw aandeel:

Jij moet het willen

75%

Ons aandeel: 

Ondersteuning en begeleiding

100%

Resultaten:

Een steeds makkelijker prettiger leven

Wat is het Kadoosje om Los te Laten?
Jij bent de kapitein op jouw schip dus verandering begint bij jou. Haal je leven van de automatische  piloot. Je onbewuste gedachtes zijn vaak veel negatiever en houden je veel meer tegen dan dat je in de gaten hebt.


 Pak negatieve ongewenste gevoelens en ideeën (bijvoorbeeld angst, onzekerheid of irritatie) aan, om deze blijvend te verminderen en zelfs op te heffen. Ideeën en gevoelens waarmee jij jezelf onbewust tegenhoudt. Het enige dat je dus loslaat en opgeeft is ellende!


Met behulp van het Kadoosje om Los te Laten kun jij daar dagelijks, de komende 3 maanden bij ondersteund, aangemoedigd en begeleid worden. Je ontvangt letterlijk een fysiek persoonlijk Kadoosje met daarin het dagboek.  Door middel van de volgende hoofdcomponenten gaan we jou in het prettiger, makkelijker en doelgerichter maken van jouw leven ondersteunen, aanmoedigen en begeleiden:


 • Een Persoonlijk dagboek verpakt in een mooi persoonlijk Kadoosje - om aan de ene kant dagelijks ongewenste gevoelens voor de voet weg los te laten en aan de andere kant het positieve van de dag te benoemen en in de schijnwerper te zetten.
 • Elke week hebben we ook een reflectiedag waarin we even de tijd nemen om in te zoomen op jouw persoonlijke missie. Waar sta je wekelijks met betrekking tot je wensen, je doelen? Wat hield/houd je tegen om op een natuurlijke manier je doel te bereiken? Wat kan er komende week gedaan worden? Alles brengen we in kaart. 
 • Direct online contact - want je staat er natuurlijk niet alleen voor.

Dat is niet alles. Er wordt elke maand een ledenwebinar gehouden met allerlei opbouwende en verhelderende thema’s. Allemaal om het voor jou makkelijker en leuker te maken om los te laten.

Caroline

Super bedankt voor alles!

 Het is echt heel makkelijk toepasbaar in alledaagse dingen! Ik ga hier veel plezier aan beleven. Een feest je gesproken te hebben!

Voor wie is het Kadoosje om Los te Laten?

Het Kadoosje is een speciaal persoonlijk loslaatprogramma voor personen zoals jij: die echt willen loslaten.  Die zichzelf van een negatief, normaal of misschien al goed leven naar een geweldig leven willen transformeren. Die het een onderdeel van hun leven willen maken dagelijks zonder gedoe bewust de momenten aan te grijpen persoonlijke weerstand, blokkades en negativiteit los te laten (lichamelijke spanning verminderen) en zo positieve blijvende veranderingen voor zichzelf realiseren waar nodig.

Wat verstaan we onder positieve blijvende veranderingen?

 • Rust in je hoofd.
 • Steeds meer vanuit je eigen superkracht kunnen en gaan handelen.
 • Je gaat ontdekken wie je echt bent.
 • Je gaat ontdekken wat je echt bent.
 • Je gaat ontdekken wat je echt wilt.
 • Je gaat ontdekken wat het leven echt inhoud.
 • Je gaat steeds minder piekeren, tobben en malen.
 • Je gaat zien dat je er steeds minder alleen voor staat. Eenzaamheid, leegte, en gemis houden op te bestaan.
 • Van overspannen naar ontspannen want de spanning in je lichaam neemt af.
 • Steeds betere nachtrust, steeds prettiger wakker worden.
 • Steeds zelfverzekerder, meer en meer zelfvertrouwen.
 • Steeds meer energie voorhanden.
 • Onverwerkte momenten uit het verleden krijgen een passend plaatsje.
 • Negatieve zelfpraat verdwijnt.
 • Steeds besluitvaster, weet gewoon wat te doen.
 • Je wordt meer en meer bewust van het moment.
 • Je wordt succesvoller (dan dat je misschien al bent).
 • Zelf opgelegde grenzen en limieten verdwijnen.
 • Je kunt steeds meer genieten van het leven.
 • Angsten verdwijnen.
 • Niet langer bevangen door emoties. Negatieve emoties zoals angst, agressie, boosheid, irritatie en frustratie verdwijnen.
 • Emotionele spanning verdwijnt, helemaal fijn op de momenten dat je ze juist echt helemaal niet kunt gebruiken.
 • Je wordt met de dag gelukkiger.
 • Je accepteert.
 • Je gaat van handelen uit reactie naar handelen op basis van je persoonlijke doelen.
 • Je ziet het leven.
 • Alles valt op z’n plaats.
 • Je ervaart en ziet wat en hoe sterk pure liefde is.
 • Down voelen houd op te bestaan, geen depressies, neerslachtigheid en dipjes.
 • Je neemt het leven bewust in eigen hand.
 • Wordt steeds onzelfzuchtiger.
 • Je hebt steeds minder nodig, niet meer afhankelijk. Je creëert gewoon omdat het kan.
 • Het leven geeft steeds meer voldoening. Jij ziet dat jij de kers op de taart bent.
 • Komt steeds beter in je vel te zitten.
 • Je zult gewoon lekker jezelf durven en kunnen zijn.
 • Vermindert elke dag stress, problemen, onrust en zorgen in je leven.
 • En elke stap die je zet is een blijvende stap voorwaarts.

Transformeer jezelf en verander je leven!

Het Kadoosje om Los te Laten is niet de oplossing, jij bent de oplossing! Door dagelijks aan de slag te kunnen voor jezelf met het BEWUST LOSLATEN van je eigen interne onbewuste weerstand, geef jij jezelf en deze wereld het mooiste cadeau ooit.


Wat je omstandigheden ook zijn, door systematisch bewust voor de voet weg los te gaan laten zullen alle facetten van je leven beetje bij beetje een blijvende en steeds positievere wending nemen. Of het nu financieel, relationeel, spiritueel, fysiek, welzijn, etc. is. Alles wordt beter. Alle knelpunten worden duidelijker want je laat al die drukte in je 

hoofd – die onduidelijkheid - los.


JE HANDELT OP EMOTIE EN PRAAT HET GOED MET EEN GEDACHTE!


Als kind gleden dingen zo van je af. Nu ben je volwassen en lijkt het wel of je jezelf af en toe hebt ingesmeerd met honing. Alles blijft plakken, we lijken er niet vanaf te komen!


Die last is een hele negatieve magneet die steeds sterker wordt. Het is een ‘self fulfilling prophecy’. En jij vraagt je af waarom sommige dingen in hemelsnaam jou moeten overkomen.


Als jij meer op je eigen intuïtie wilt kunnen vertrouwen en handelen. Als je lekker(der) in je vel wilt komen zitten, wilt genieten van het moment, het verleden kan laten zijn. Als je makkelijker je doelen wilt bereiken. Dan is dit iets voor jou ongeacht welke richting jij bewust je leven ook op wilt sturen.


Je hoeft alleen maar die lichamelijke spanningen op te heffen waarmee jij jezelf nu nog onbewust blokkeert de mogelijkheden van het leven te zien die je graag wilt zien.


Via deze weg kunnen we jou de komende 3 maanden handvatten, technieken en ondersteuning bieden om bewust je leven stapje voor stapje positief te transformeren naar een dieper, opener, vrijer, bewuster, makkelijker en gelukkiger leven.


Een traktatie voor jezelf.

Het Kadoosje om los te laten is een krachtig loslaatprogramma waarmee jij jezelf nu, en de rest van jouw leven, een geweldige basis kan geven. En die basis dat ben jij!

Alles in het uitgebalanceerde programma staat met elkaar in verband en heeft betrekking op jou, op jouw dagelijkse bezigheden en waar jij voor jezelf naar toe wilt of aan het werken bent - jouw geluk.


Daarom is het ook een persoonlijk programma in een persoonlijk kadoosje - Jouw eigen persoonlijke reis de

komende 3 maanden.


Dat je heel snel bevestiging ervaart van die ballast, weerstand en lichamelijke spanning die je hebt losgelaten. Bevestiging dat je op een natuurlijker, fijner en hogere frequentie bent aangeland.


De burgemeester van het plaatsje Louisville in de Verenigde Staten zette eens op Twitter een moedig tweetal in de bloemetjes door te schrijven:  "Je hoeft niet de eerste zijn. Zolang je niet opgeeft en afmaakt waar je aan begonnen bent, ben je een winnaar."


Zo is het maar net. Gewoon doorgaan, stapje voor stapje. Elke dag een stapje brengt je ook een heel eind na 91 dagen!


De focus ligt dus niet alleen op het beginnen maar vooral op het stelselmatig blijven loslaten. Zodat jij voor jezelf een dagelijkse routine of gewoonte van het bewust worden van jezelf creëert. Zodat je het doen/denken/voelen aan kunt pakken waarvan je vindt dat het je niet positief dient.


Hierdoor wordt het motortje niet af en toe maar blijvend aangezwengeld, blijft het lekker lopen en het voor jou makkelijker en leuker wordt om zo je persoonlijke doelen te bereiken en jezelf steeds gelukkiger te maken.


Om die op hol geslagen automatische piloot van je onderbewustzijn, waarmee jij jezelf nu nog veel te veel

tegenhoud, te resetten.

Ja, ik doe mee!

Aanmelden

Het Kadoosje om Los te Laten!

Je geeft jezelf een enorm geweldig kado, een beter kado kun jij jezelf niet geven dan jezelf vooruit te helpen. Dus is het ook enorm leuk als jij jezelf ook daadwerkelijk een fysiek persoonlijk presentje geeft. Daarom een Kadoosje. Zodat je ook iets moois, iets persoonlijks -en speciaal voor jou gemaakt- in je handen hebt, wat datgene vertegenwoordigt dat jij voor jezelf doet en later hebt gedaan.


Hier een korte video van onze omgebouwde printer waarmee we de deksel van het

Kadoosje kunnen printen en jouw naam erop kunnen zetten.


Jouw naam komt ook op het Kadoosje te staan, want jij gaat het doen voor jou! 

Niet voor ons, niet voor je partner, niet voor je kinderen, niet voor je ouders, niet voor je vrienden en kennissen. NEE, dit is voor jou. Jij doet dit in de eerste plaats voor jezelf. En je vrienden, kennissen, ouders, partner of wie dan ook zullen daar in de tweede plaats ook enorm bij gebaat zijn. Zelfs je “vijanden” zullen positief verrast zijn.


Loslaten is niet iets intellectueels, anders zouden we je een boek geven om te lezen en zou je er al zijn. Dat is niet het geval.


Dit is jouw grote Doe-Het-Zelf project. En wij zijn hier voor je met het programma: “DHZ loslaat project maar dan makkelijk gemaakt.” Dit is geen praat en luisterprogramma. Dit is een programma voor personen zoals jij die zichzelf positieve resultaten gunnen en die aan de slag willen: en dat is precies wat we samen gaan doen. We gaan aan de slag in een dagelijkse actiemodus van loslaten.

Dus... Hoe ziet de inhoud van het Kadoosje eruit?

Met de inhoud van het kadoosje laat je elke dag zonder moeilijk gedoe oude, vaak diep weggestopte weerstand, los die jou niet langer dient. Het is vaak die weerstand waarvan je totaal geen idee had dat het er zat.  Je ontvangt jouw persoonlijke kadoosje binnen enkele dagen thuis.

Persoonlijk Dagboek

Een van de hoofdpijlers van het Kadoosje is het dagboek. Het dagboek dat tot je beschikking staat is lekker uitgebreid, specifiek en persoonlijk. Daardoor kun jij jezelf de juiste vragen stellen, om zo voor jezelf de weerstand in kaart brengen waarmee jij jezelf die dag hebt tegen gehouden en hier ook dagelijks een paar minuten mee aan de slag gaan om die weerstand te verminderen.

Spoedcursus Loslaten

Een spoed audiocursus loslaten staat o.a. zodadelijk al direct voor je klaar. Hier heb je mooi de tijd voor om te doorlopen terwijl wij hier aan de slag gaan om jouw persoonlijke Kadoosje voor je in orde te maken en te verzenden. De spoedcursus is opgesplitst in vier delen om je makkelijker en efficiënter te laten loslaten. Zodat je sneller, doeltreffender en makkelijker aan de slag kunt om die onbewuste spanning die in je lijf aanwezig is te verminderen. 

Leden Webinar

Maandelijks wordt er een leden webinar gehouden voor iedereen die aan de slag gaat met het Kadoosje. Een webinar waarin je van alles tegen kan komen dat echt de moeite waard is. Zoals verhalen en ervaringen, aparte onderwerpen, vraag & antwoord, interviews, gastsprekers, oefeningen, maandelijkse updates, leuke giveaways, etc.  Dit ledenwebinar kun je gewoon lekker thuis volgen en bijwonen vanuit je eigen comfortabele stoel.

Korte Uitdagingen

In het Kadoosje zitten verschillende korte uitdagingen. Kleine uitdagingen waarmee jij in enkele minuten jezelf op een makkelijke en leuke manier bewust maakt van jezelf en hoe mooi het moment is.

Loslaten van emoties

Om in het kort een licht te werpen wat elk emotioneel labeltje inhoud, zijn we begonnen emoties uit te gaan werken. Deze zitten verwerkt in het dagboek. Bestaat uit een korte uitleg van de emotie, om daarna aan de slag te gaan met het loslaten ervan. Waarna je jouw resultaten kunt benoemen, opschrijven en bijhouden.

Dagelijkse Inspiratie 

We hebben hele inspirerende inzichten voor je klaarliggen. Dagelijks informatie waar jij je voor kunt aanmelden. Inzichten om je te ondersteunen, aan te moedigen en inspireren in het ontdekken en zien van de logica van het leven, van het denken, van het loslaten, van het zijn.

Gewoon een overzichtelijk, gezellig & inspirerend programma om gebruik van te maken. Een programma waarin het oké is om je eigen negativiteit en weerstand op te heffen. Een programma waarin het oké is dat jij dagelijks steeds meer kunt en gaat genieten van wat het leven je allemaal te bieden heeft. Je helpt jezelf!


 Hier houd het natuurlijk niet op. Het begint eigenlijk nu pas. Alles dat we voor je klaar hebben liggen is leuk (hoe bijzonder en mooi het hele programma ook is), maar het gaat om de geweldige positieve resultaten die daaruit voort zullen vloeien voor jou! Dat is wat telt. Zoals we in het begin al zeiden: 'Je staat er niet alleen voor!'


En ben je enthousiast waardoor anderen geïnspireerd raken en aan de slag gaan met het bewust loslaten? Dan kun je daar ook voor beloond worden. Hoe dat in z’n werk gaat leg ik je allemaal precies uit als jij je zo dadelijk aanmeld.  

Ja, ik doe mee!

Aanmelden

Dit programma is dus NIET voor iedereen.

Dit zijn de personen die we WEL kunnen ondersteunen: We zijn niet kieskeurig maar hebben wel één redelijke voorwaarde waaraan voldaan moet worden om samen door te kunnen gaan. We willen je bijzonder graag helpen maar je moet het zelf ook willen. Het gaat om jou. Dit programma is gemaakt voor jou als je los WILT laten, als je aan de slag wilt met jezelf.


Dit loslaatprogramma is voor personen die willen en er klaar voor zijn om te doen voor zichzelf wat er gedaan moet worden. Ook al is het een bijzonder mooi programma, ook al hoef je dagelijks maar een klein stapje te nemen, wij kunnen het niet voor je doen. Wil je vooruit, wil je jouw persoonlijke doel(en) bereiken dan zul je versteld staan van de bijzondere resultaten.


Onder “willen” verstaan we niet dat je de hele dag moet knallen, maar dat je dagelijks voor jezelf datgene doet wat er in het programma de komende 3 maanden van je gevraagd wordt – op een relaxte manier dagelijks wat tijd besteden om negatieve ballast los te laten die je tot nu toe nog met je meedraagt.


Het is jouw feestje, maar elk feestje kost geld en we willen natuurlijk dat dit jouw persoonlijke feestje wordt dat z’n investering drie dubbel in het kwadraat waard is en zal terugverdienen.


Wij doen vanaf deze kant onze uiterste best om je te ondersteunen, aan te moedigen en te sturen zodat het voor jou makkelijk is om los te laten en te blijven loslaten op een manier die het beste resultaat geeft voor jou.


Om dit voor elkaar te krijgen is het dus niet een kwestie van het aanschaffen. Je zult echt voor jezelf gaan deelnemen aan het programma. Anders is het enige dat je er voor terugziet, dat mooie Kadoosje  (fysieke kistje met waardevolle inhoud) wat ergens bij je in huis op de schap of op een tafeltje staat.

Wat te doen?

Heel simpel, als jij die ene criteria hierboven hebt gelezen en denkt: “Ja natuurlijk wil ik dit heel graag doen voor mezelf,” meld je dan hieronder aan! Dan heten we je meer dan welkom en zijn we bijzonder blij dat je deze stap gaat zetten. Wij gaan hier dan direct aan de slag om jouw persoonlijke Kadoosje voor je in orde te maken.


De kosten bedragen 147 euro. Je kunt direct starten. Dan zijn wij de komende 3 maanden aan elkaar verbonden om samen een positief resultaat te boeken als basis voor nu en de vele gelukkige(re) jaren die nog zullen volgen.


Daarom vinden we het belangrijk de volgende geruststelling met je te mogen delen:

Onze 2-delige geruststelling

#1: Resultaten: Als het doorlopen van dit 3 maanden durende programma geen duidelijke positieve verandering teweeg heeft gebracht m.b.t. een minder positief gebied in je leven, meld het ons dan even dan kunnen we samen eens kijken waar dat door komt om er voor te zorgen dat resultaten wel zichtbaar worden. Blijkt het dat je nog steeds niet tevreden bent, krijg je natuurlijk nog steeds een volledige teruggave van je financiële investering.


#2: Jouw Geluk: Je zult je vrijer gaan voelen, fijner, dankbaarder, opener - dus gelukkiger. Op de meest onverwachte momenten zul je de bevestiging krijgen dat je op de juiste weg bent voor jezelf. Je wordt steeds enthousiaster. Mocht dit bij jou niet het geval zijn dan bieden we je graag vanaf deze kant een volledige teruggave van de kosten van dit 3 maanden durende programma.


Dus beslis nu nog niet... Probeer gewoon heel het programma uit de komende 3 maanden met de 3 maanden niet-goed-geld-terug garantie


Er valt dus letterlijk niets te verliezen, niets om bezorgt over te zijn ten aanzien van het Kadoosje.  Je loopt geen risico. Er moet geen druk zijn om iets te doen. Het moet vanuit je hart komen om dit voor jezelf te doen. Loslaten is een groot Doe-het-Zelf project. We kunnen het niet voor je oplossen. Wij kunnen je ondersteunen, supporten en leiden en we zouden het heel fijn vinden als we dat voor je mogen doen.


Als jij het gevoel hebt, na dit allemaal gelezen te hebben, dat dit echt iets is wat je graag wilt doen voor jezelf, klik dan op de aanmeldknop hieronder. Meld je aan als er plek is en dan gaan we lekker samen aan de slag.


Door hieronder op de “Aanmeldknop” te klikken zul je naar een aparte beveiligde betaalpagina worden geleid waar je verdere details kunt invoeren die nodig zijn voor de transactie en jezelf aan te melden voor het programma.

Ervaringen van twee deelnemers:

Julia

Enorm blij mee!

Dit betekent ongelooflijk veel voor me. 

Heel eerlijk gezegd vond ik het enorm eng om zoiets te doen voor mezelf, maar ik ben je eeuwig dankbaar. Hier kan ik fantastisch mee werken! Iets waar het om gaat. ik wil je bedanken voor het waarmaken van je belofte 🙏 Duizendmaal dank.

Nadine

Heel erg Bedankt!

Dag Bjorn, zopas heb ik het programma helemaal doorlopen...WHAUW, WHAUW...prachtig. Mijn leven is de laatste tijd enorm veranderd. Ik voel mij veel prettiger ten opzichte van mezelf en eigenlijk alles. Dat stimuleerde mij echt om door te gaan. Ik hoefde alleen maar jou te volgen (wat eenvoudig is om te doen). Ik maak in elk geval reklame ;-) Heel erg bedankt.

Meld je aan, doe gezellig mee en ontvang:

 • Een mooi persoonlijk Kadoosje;
 • 13 weken lang meer dan 85 loslaatmomenten;
 • Toegang tot de complete minicursus Loslaten;
 • Direct toegang tot leuke oefeningen; 
 • Toegang tot het maandelijkse Ledenwebinar;
 • Toegang tot de maandelijkse offline leden activiteiten;
 • 3 maanden lang een niet-goed-geld-terug garantie
 • & meer...
€ 147,-

Kadoosje om Los te Laten

Als jij jezelf nu aanmeld hoef je echt niet een paar dagen te wachten tot je het Kadoosje in huis hebt! Je kunt direct al dagelijks aan de slag als je wilt, met alle mooie en leuke dingen die wij je na aanmelding via e-mail zullen toesturen..

Enkele vragen over het Kadoosje

HOEVEEL TIJD KOST HET MIJ PER DAG?

Het is onze taak je de mogelijkheid te bieden er vol voor te kunnen gaan. Jouw taak is om aan de slag te gaan in jouw eigen tempo. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, wat jij wilt voor jezelf en de resultaten die je behaald ben je gemiddeld 20 a 30 minuten per dag bezig.


WAT IS DE DUUR VAN HET PROGRAMMA?

Het programma duurt 3 maanden. Je betaalt een eenmalig bedrag. 


WAS DIT PROGRAMMA EERST NIET VEEL DUURDER?

Ja en nee, we hadden/hebben ook nog een hele uitgebreide versie van het programma met daarin loslaatochtenden, loslaatknallers en veel meer extra's. Deze extra's hebben we even geparkeerd, zodat we het programma voor deze 'No-Brainer' prijs kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen nog meer personen dit gaan doen voor zichzelf en dat is wat we heel graag willen. De hele basis van het programma is natuurlijk wel gebleven zoals het was want deze geeft bijzondere positieve resultaten voor iedereen die ermee aan de slag gaat.


KAN IK DIT WEL? 

Jazeker kun jij dit, je doet het nu ook al alleen hoofdzakelijk onbewust. We gaan het niet moeilijker maken dan dat het is, het is echt bijzonder eenvoudig.


MOET IK EEN BEPAALDE KENNIS HEBBEN VOORDAT IK AAN DIT PROGRAMMA KAN BEGINNEN?

Nee hoor, is niet nodig. Het enige dat je nodig hebt en zelf mee moet brengen is Stap 1 in elk proces: Je moet het willen. Dat kunnen we je niet geven. Als je graag wilt, aarzel dan niet langer want dan heb je alles in huis om voor jezelf aan de slag te gaan met het Kadoosje.


IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?

Jazeker, probeer gewoon heel het programma uit 3 maanden lang met de 3 maanden niet-goed-geld-terug garantie.


WAT GEBEURT ER ALS IK EERDER WIL STOPPEN?

Stoppen? Hoezo? :(  Waarom stoppen met iets dat zo goed en positief werkt? Maar mocht je toch eerder willen stoppen dan kan dat altijd. Je neemt even contact met ons op, dan komt het allemaal goed. 


HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK HET KADOOSJE IN HUIS HEB?

Je zult het Kadoosje binnen enkele dagen in huis hebben. Ligt er een beetje aan op welke dag je hebt besteld, maar de eerst volgende werkdag na je bestelling gaan we aan de slag met in orde maken en inpakken van jouw persoonlijke Kadoosje. Als we jouw pakketje hebben afgegeven bij PostNL ontvang je van ons de Track & Trace code om je Kadoosje te volgen tot aan je voordeur.


WAT KAN IK DOEN TOTDAT IK HET KADOOSJE IN HUIS HEB?

Zodra jij je aanmeld hebben we al direct een aantal leuke kleine oefeningen en de 4-delige spoedcursus loslaten voor je klaarliggen om mee aan de slag te gaan de eerst komende dagen.

Heb je nog een vraag aan ons over het Kadoosje?

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen 

via: 06-24173139 of info@loslaatportaal.nl 


Vind je het prettiger als we contact met jou opnemen? Laat dan even je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Waarom heb jij je doel nog niet bereikt? 


Omdat je op de verkeerde plek aan het zoeken bent geweest voor een blijvende oplossing voor jezelf, of omdat je nog niet systematisch over een langere periode echt goed losgelaten hebt.


Voor zowel personen die al vaak hebben losgelaten als voor personen die net zijn begonnen naar oplossingen te zoeken, omdat ze vast zijn gelopen in het leven of in bepaalde facetten daarvan, is het slim om dit programma voor jezelf te doorlopen.


Zo ga jij je leven steeds meer leven, ervaren en invullen zoals jij bewust wilt. Dat je gewoon de positieve resultaten behaald waarvan je diep van binnen weet dat die mogelijk zijn, ongeacht waar jij je nu in je leven bevindt!


Met vriendelijke groet,

Team Loslaatportaal.nl

Ja, ik doe mee!

Aanmelden

Het 'Kadoosje om Los te Laten' is een programma van Loslaatportaal.nl

Koekje erbij?