arrow_drop_up arrow_drop_down

Het allerbeste boek om 

Los te Laten!

Waarom deze titel? Want loslaten is vooral doen en met behulp van dit e-book ga jij doen, ga jij en kan jij aan de slag voor jezelf. En door aan de slag te gaan voor jezelf ervaar jij de positieve resultaten. Daarom dus ‘Het allerbeste boek om los te laten’.

Iedereen is altijd op zoek naar manieren om een leuker, vrijer, makkelijker, bewuster, doelgerichter, rijker, gezelliger en stresslozer leven te creëren.


Daarom hebben we naast dit e-book ook een werkboek en een instructievideo voor jou, zodat jij systematisch aan de slag kunt de komende 31 dagen om een steeds leuker, vrijer, makkelijker, bewuster, doelgerichter, rijker, gezelliger en stresslozer leven te creëren.


Een paar handvatten om stelselmatig datgene te blijven doen dat werkt voor jou. Anders wordt het een hele klus en dat kan niet de bedoeling zijn.


Het allerbeste boek om los te laten is een e-book dat we hebben gecreëerd met de handvatten om de komende maand de meest eenvoudige en effectieve manier van loslaten op een stelselmatige manier te kunnen uittesten - in een tijdsbestek dat voor iedereen te behapstukken is: in slechts 10 minuten per dag. En dat alles voor maar 12 euro.


Het e-book bevat een complete uitleg over het hoe en waarom van loslaten, plus een stappenplan en werkboek om je de komende 31 dagen bij de hand te nemen om het loslaten echt goed uit te kunnen testen, plus een stap voor stap instructie video om het loslaten eens lekker te oefenen voor je zelf. Zodat jij steeds fijner, natuurlijker, gelukkiger en makkelijker in het leven komt te staan in 10 minuten per dag.

Download en ga direct aan de slag!

Koekje erbij?