arrow_drop_up arrow_drop_down

Dagboeken om Los te Laten

Loslaatdagboek

Loslaatdagboek - Algemeen Loslaatdagboek

Creëer ruimte in je hoofd om zelf steeds makkelijker en bewuster met situaties en jouw leven om te kunnen gaan. Ga lekker aan de slag de komende 31 dagen. Om jezelf en anderen steeds meer in de waarde te kunnen laten. Om steeds meer te kunnen genieten van het moment.

Loslaatdagboek omgaan met borderline

Loslaatdagboek - Omgaan met Borderline

Heb je een naaste of geliefde met borderline dan is bewust loslaten iets voor jou. Loslaten en Borderline is een hele mooie combinatie. Creëer ruimte in je hoofd om zelf steeds duidelijker en bewuster met de situatie om te kunnen gaan. Om jezelf en de ander steeds meer in de waarde te kunnen laten.

Loslaatdagboek - Verwerken van een Borderline situatie

Kom je uit een borderline situatie en kom je erachter dat dit veel meer met je gedaan heeft dan je misschien in de gaten had? Wil je het een plaatsje gaan geven en het een en ander verwerken? Dan is bewust loslaten iets voor jou. Het bewust loslaten is een mooie en liefdevolle manier om de regie in je leven terug te nemen.

Loslaatdagboek - Angst en Dwang - Loslaatportaal.nl

Loslaatdagboek - Angst en Dwang

Wanneer je last hebt van angst en of dwang, kan dat je leven erg beïnvloeden.  Het is meer dan: "iedereen is wel eens bang". Het kan allesoverheersend zijn. Het bewust loslaten van die angst, of die dwang is een mooie en liefdevolle manier om de regie in je leven terug te nemen.

Loslaatdagboek - Geld

Hef je eigen weerstand, blokkades en negativiteit op ten opzichte van geld. Laat onbewuste weerstand los om geld te ontvangen en om geld uit te geven. Creëer ruimte in je hoofd om zelf steeds duidelijker en bewuster de financiële mogelijkheden te kunnen zien.
Koekje erbij?